Πως να συνδεθείτε
  1. Για να γίνετε μέλος στον wiki Ιστότοπο του Γενικού Λυκείου Μαραθοκάμπου παίρνετε με email πρόσκληση μέλους. Επομένως είναι απαραίτητο να γνωστοποιήσετε το email σας στον διαχειριστή (moc.liamg|oxratna#moc.liamg|oxratna) την πρόθεσή σας να γίνετε μέλος και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email).
  2. Δημιουργείστε ένα λογαριασμό wikidot (Create account) αν δεν διαθέτετε στην σελίδα του wikidot (κορυφή δεξιά) ακολουθώντας τις οδηγίες.
  3. Κάθε φορά στο Log in του wiki Ιστότοπου του Γενικού Λυκείου Μαραθοκάμπου δίνετε τα στοιχεία αυτού του λογαριασμού και εισέρχεστε σαν μέλος.
  4. Αν εισέρχεστε για πρώτη φορά, σας ζητείται και ένα μυστικό αναγνωριστικό κάτι σαν "κοινό" password το οποίο σας έχει όμως σταλεί στην αρχική πρόσκληση από τον διαχειριστή.

Ποιοί έχουν δικαιώματα μέλους

Όσοι είναι ήδη μέλη, αλλά και όσοι επιθυμούν να γίνουν μέλη εφόσον έχουν προσκληθεί και επομένως διαθέτουν το "κοινό" μυστικό αναγνωριστικό (εφόσον έχουν δημιουργήσει wikidot account, μπορούν να συνδέονται, να περιηγούνται, να δημιουργούν, να αλλάζουν σελίδες αυτού του ιστότοπου).

Συνδεθείτε

  • Log in (κάτω ή/και πάνω δεξιά στην παρούσα σελίδα) αν είστε μέλος ή αν μόλις αποκτήσατε wikidot account
Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License